A heveder tisztítók szükségessége a számok szerint

Kategóriák: Minőség

A heveder tisztítók szükségessége a számok szerint

A hevederek tisztítása és karbantartása az egyik legfontosabb tényező a szállítószalag működésének hatékonyságában, biztonságában. Mindezek ellenére a megfelelő heveder tisztító rendszer használata továbbra is széles körben elmarad az egész iparágban.

 

Számos szállítószalag tisztító opció közül választhat, amely az iparág vagy az üzem igényei szerint változik. Az előtisztító úgy van megtervezve, hogy ott tisztítson, ahol a szalag áthalad a hajtódobon és eltávolítja az anyag feltapadás többségét. A másodlagos tisztítókészülékek a vonal mentén helyezkednek el további tisztítás céljából.

 

A megfelelően telepített, professzionális szállítószalag tisztítók fontosságának bizonyításához ismerje meg a számokat

50%

A szenet kezelő létesítmények kiterjedt tanulmánya szerint, a professzionális heveder tisztítóval üzemeltetett szalagok fele annyi karbantartási időt igényelnek, mint anélkül.

150%

Ugyanez a tanulmány megállapította, hogy korreláció van heveder tisztítók és a szalag élettartama között. Egy átlagos szalagnál 150% -kal hosszabb élettartamra számíthatunk, ha használunk tisztítórendszereket.

60%

Miután egy kavics bányában telepített teljes tisztító rendszerrel, a Flexco képes volt 60 százalékkal csökkenteni a visszahordás és csökkenteni az anyag veszteséget a korábban használt házi tisztítókor képest.
A szállítószalag és a művelet hatékonysága érdekében a legtöbb alkalmazásnál előkezelő és egy vagy több másodlagos tisztítószert kell használni.

80-90%

Az előtisztítót a felrakódás 80% -át letisztítja. A másodlagos tisztító biztosítja a végső tisztítási feladatot, és a ragadós finom anyagot is akár 90% -os takarítási hatékonysággal eltávolíthatja.