Fedélzeti mérlegek kiegészítők

Bányászat Gépgyártás Logisztikai cégek Építőanyag gyártás Mezőgazdaság és élelmiszeripar Fedélzeti mérlegek

Fedélzeti mobil mérlegeinkhez minden igényt kielégítő kiegészítő skálájával rendelkezünk. A kiegészítőket csakúgy, mint mérlegeinket a német PFREUNDT Gmbh tervezi, fejleszti több mint 30 éve. A kiegészítők között megtalálja az üzemi körülmények közé tervezett nyomtatónkat és a hozzá tartozó nyomtató papírt is.

Nyomtató

A nyomtató nélkülözhetetlen mindenütt, ahol a mérleget nem csak ellenőrzés céljából használják. Az ilyen kemény munkakörülményekre tervezett és szabadalmaztatott PFREUNDT P-Printer nyomtatóval közvetlenül helyben nyomtathatók a mérlegjegyek, akár a többpéldányosak is. Egyedileg tervezett, reprezentatív mérlegjegyek is használhatóak. A kompakt kialakítású nyomtató közvetlenül csatlakozik a kijelző elektronikájához, ezzel kevesebb helyet foglal és egyszerűsíti a munkát. A nyomtatószalag nélküli hatékony nyomtatási elven működő nyomtatót nem károsítja a por, hő és nedvesség, több mint 30 év gyakorlata alapján bizonyítottan bevált. A nyomtató minden időszakban használatra kész anélkül, hogy papírtekercset vagy festékszalagot kellene cserélni.

Pfreundt P-Printer előnyei

  • Egyszerű csatlakoztatás, akár utólagosan is
  • Szaktudást nem igénylő beépítés és beállítás
  • Mostoha körülmények közé tervezve

Mérlegjegyek és mérlegjegy tároló

A tökéletes nyomatáshoz kínáljuk az eredeti Pfreundt mérlegjegyeket. Standard 7,5×21 cm-es méretben, 3 példányos kivitelben. Igény szerint elkészítjük Önnek egyedi mérlegjegyét, saját lógóval és feliratozással.

Pfreundt mérlegjegyek előnyei

  • Tökéletes nyomtatási kép akár 4 példányban
  • Gyors nyomtatás
  • Nyomtatáskor nem sérülnek a nyomtató alkatrészek

PFREUNDT mérlegjegy tartódoboz a mérlegjegyek biztonságos és kényelmes tárolásához