Kalmar dízel villás targoncák 5-9 tonnáig

Bányászat Gépgyártás Logisztikai cégek Építőanyag gyártás Mezőgazdaság és élelmiszeripar Targoncák és rakodógépek

A Kalmar DCG50-90 ipari dízelmotoros targoncái gyorsan megtérülő beruházások. Ez a könnyű üzemű gép segít Önnek kevesebb idő alatt teljesíteni és ez nagyobb bevételeket és nagyobb termelékenységet eredményez.
Az új generációs DCG Kalmar villás targoncák átlagosan 10 százalékkal magasabb termelékenységet biztosítanak, mint a korábbi DCF50-90 modellek. A korábbi 10 helyett a 11 emelés közötti különbség kevésnek tűnhet, de egy év vagy a targonca teljes élettartamára vetítve ez a szám óriási. Ezen felül a 15 százalék kevesebb az üzemanyag-fogyasztás is támogatni fogja a targonca megtérülését és versenyelőnyét.

Az Ön termeléséhez testre szabva

A termelési rendszer bármely más részéhez hasonlóan, a targoncáknak is testre kell szabni a műveleteit. És sok szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy optimálisan teljesíthessenek. A Kalmar világszerte híres magasan minőségű villás targoncáiról. A DCG50-90 sem kivétel. A Kalmar G generációs gépei is sok testre szabható funkcióval vannak ellátva iparág specifikus megoldásokkal.

A targoncáik felszerelhetők bármely olyan adapterrel, amelyet az Ön üzleti tevékenység igényelhet

  • Raklapkezelő
  • Tekercs megfogó
  • Forgató vagy speciális adapter

 

Specifikáció

Emelési kapacitás5000–9.000 (kg)
Teher középpont600–900 (mm)
Tengelytáv2.100–2.800 (mm)
MotorACGO
VáltóZF vagy hidrosztatikus hajtás
Kabin opciókEGO Kabin