Serleges elevátor hevederek

Gépgyártás Építőanyag gyártás Mezőgazdaság és élelmiszeripar Szállítószalagok és kiegészítők

Az elevátorhevederek speciális, kifejezetten a függőleges szállítási irányú, serleges elevátornál használatos, robusztus felépítésű szövet, vagy acél betéttel gyártott hevederek. Cégünk széles választékú elevátor hevederekkel rendelkezik, hogy megfeleljen az összes alkalmazásnak.

A szalagok közé tartoznak az antisztatikus, kopásálló, hőálló, olajálló, lángálló és acélbetétes kivitelben a legnehezebb környezethez fejlesztve.

 

Szövetbetétes elevátorheveder információk

Betét anyagaEP – EE
Szakítószilárdságstandard max. (1000 N/mm)
Szélesség50 – 1.600 (mm)
Betétek száma3 – 6 szövetbetét

 

Szövetbetétes elevátorheveder minőségek

MinőségJelölésAlkalmazási terület
Normál / kopásállóN – YAlkalmas ömlesztet darabos anyagok szállítására, amely nem tartalmaz növényi vagy állati zsírt.Koptató anyagoknak jól ellenáll.
Mérsékelten olajállóMORMérsékelten olajálló heveder. Növényi vagy állati zsírral szennyezett vagy azt tartalmazó anyagok szállítására alkalmazható.
Erősen olajállóORErősen olajálló heveder. Ásványi olajjal szennyezett vagy azt tartalmazó anyagok szállítására alkalmazható.
Mérsékelten olajálló és lángállóKG – SGMérsékelten olajálló és lángálló heveder. Növényi vagy állati zsírral szennyezett vagy azt tartalmazó anyagok szállítására alkalmazható tűz- és robbanásveszélyes környezetben. (ATEX)

 

A szalagokat méretre vágva és lyukasztva is kínáljuk az Ön igényeihez igazítva.