Kalmar dízel villástargoncák 9-18 tonnáig

Bányászat Gépgyártás Logisztikai cégek Építőanyag gyártás Targoncák és rakodógépek

A Kalmar DCG90-180 villástargoncákat úgy tervezték, hogy a lehető legjobb befektetési megtérülést kínálja teljes élettartama alatt. Ideális megpróbáltató alkalmazásokhoz, például acélhoz és fakezeléshez, ez a következő generációs villás targonca ötvözi az alacsony fogyasztást és a kiváló emelési teljesítményt, könnyű karbantartást és kiváló megbízhatóságot biztosítva.

A legjobb teljesítmény

A DCG90-180-as szériát kiváló üzemidő, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és kisebb karbantartási költségek jellemzik. A DCG90-180-esek Volvo és Cummins motorok legújabb generációjával is elérhető. Mindkettő megfelel a 3B / Tier4i emissziós szabvány követelményeinek.

A gépkezelők számára EGO kabinjaink kiemelkedő vezetési környezetet kínálnak, amelyek a termelékenységet, hatékonyságot és a biztonságot támogató funkciók egészítenek ki. Az ívelt első és hátsó ablakok minden szögben, különösen kivételes látótávolságot biztosítanak, és a profilozott gerendák megszünteti a vak foltokat. Az egész belső tér a vezető igényeinek szem előtt tartásával készült kialakításra.

Főbb jellemzők

  • Alacsony üzemanyag-fogyasztás
  • Kiváló emelési teljesítmény
  • Megfordítható hűtőventilátor
  • Gyorsabb és könnyebb karbantartás
  • Forgatható vezetőülés
  • Megbízható elektronika

Kültéri alkalmazás rossz terepviszonyok között

A DCG90-180 targoncák elérhetők NAGY KERÉK verzióban, amelyek alkalmasak megpróbáltató terepviszonyok között is. Saját fejlesztésű NAGY KERÉK technológiánk hozzájárul a hatékony és kényelmes munkavégzéshez még akkor is, ha a felszíni körülmények rosszak.

A nagyméretű első kerekekkel ellátott villás targoncák nagyszerű tapadást érhet el és hatékonyan működnek durva körülmények között, ahol magas magasság szükséges. A nagy gumiabroncsok szintén kiváló felfüggesztést tesznek lehetővé, amikor egyenetlen felületeken vezetnek.

Specifikáció

Emelési kapacitás9.000 – 18.000 (kg)
Teher középpont600 – 1.200 (mm)
Tengelytáv2.800 – 3.750 (mm)
MotorVolvo – Cummins
VáltóZF
Kabin opciókEGO kabin – EGO OHG